Spaak Nes 1A
1862 AT Bergen
072-7433201
Home
Over Feeke elektrotechniek
Erkend Instalateur
diensten
Projecten
contact
Feeke Elektrotechniek
Wij zijn een erkend installatiebedrijf dat is opgenomen in bijvoorbeeld het register van de SEI hierin zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties (op veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

Feeke Elektrotechniek voldoet aan de normen en eisen van deze erkenningsregeling. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen
Ook zijn wij lid van UNETO-VNI. Hierdoor kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI, weet u dat het met de garantie en kwaliteit wel goed zit. Met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI bent u als consument namelijk verzekerd van deskundig advies. Van leden van UNETO-VNI in de elektrotechnische detailhandel kunt u verwachten dat zij u goed adviseren en beschikken over vakmanschap. De medewerkers houden hun kennis bij en zo zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn servicegericht. Feeke Elektrotechniek is lid van UNETO-VNI.

www.feekeelektrotechniek.nl
info@feekeelektrotechniek.nl
06 206 22 777
Elektrotechniek
Scripting and design
EW Media
06 4646 5656

©2013 all rights reserved